Reparation af computere


Har du brug for at få repareret dit IT udstyr, kan vi klare det for dig. Vi vurderer om det kan betale sig og hvad det omtrent vil koste, og giver naturligvis besked hvis omkostningerne vil overstige det vurderede beløb væsentligt. Vi sørger så vidt muligt for at dine data ikke går tabt, og at de bliver genetableret efter reparationen.

 

Langt de fleste fejl på computere er softwarefejl, men selvfølgelig går selve hardwaren også i stykker ind imellem.


På softwaresiden er det ofte fejl som er direkte følger af virusangreb, defekt RAM eller defekt harddisk. Det vil typisk være manglende dll-filer, driverfejl eller spærret adgang til dele af systemet. Den type fejl kan i mange tilfælde rettes, men nogle gange vil der være så mange fejl at operativsystemet skal geninstalleres. Derudover ser vi ofte fejl med Java, fejl forårsaget af forkert nedlukning, konfigurationsfejl samt manglende eller forkerte drivere. Vi har 20 års erfaring i at finde og rette softwarefejl, og langt de fleste ting kan sagtens rettes.


De hardwarefejl vi oftest ser på stationære PC'ere er defekt strømforsyning, harddiskfejl, dårlige RAM blokke og temperaturfejl på grund af støv eller defekte blæsere. På bærbare er det oftest knækkede strømforsyningskabler, ødelagte strømstik, temperaturfejl på grund af støv, harddiskfejl og ødelagte LCD skærme.


Langsom PC...


Hvis du synes at din PC er blevet for langsom, trænger den måske blot til at blive renset for unødvendige programmer, spyware eller virus. Det kan også være at din Windows er blevet "slidt" så den skal geninstalleres, noget som ofte sker med ældre Windows versioner.


Du kan også vælge at få udskiftet din harddisk med en lynhurtig SSD. Det er virkelig noget som gør en forskel, så selv ældre maskiner bliver brugbare igen. Vi har lavet en lille video med en 6 år gammel PC, hvor vi viser forskellen - se den på YouTube her.


Vi kopierer indholdet af din gamle harddisk over på den nye, så alt vil være som før. 


 
Bundsgaard Data  •  Snedkervej 17, 6740 Bramming  •  Tlf.: 75 17 30 59  •  
Åbningstid: Mandag til fredag fra 08.00 til 17.00
Ring og aftal indlevering til reparation